Coaching

Coaching er samtaleterapi i trygge og fordomsfri rammer. Præcis de rammer, du skal bruge for at arbejde dig igennem din tvivl på parforholdet. Måske oplever du en pludselig krise i dit parforhold. Måske er tvivlen kommet snigende over tid. Coaching hjælper dig med retning og afklaring, uanset hvad.

 

Skal jeg skilles eller ej? Det er en stor beslutning, og det kan være svært at vælge den rigtige løsning. Så mange år sammen – så meget på spil. Jeg har specialiseret mig i den tvivl, du sidder med, og jeg vil gerne tilbyde dig hjælp til afklaring.

 

Som udviklingscoach lytter jeg først og fremmest til din historie. Jeg møder dig der, hvor du er i dit liv, og jeg stiller dig en række velovervejede spørgsmål. Sammen finder vi ud af, hvad der er bedst for dig.

 

Tag beslutningen. Gør noget ved det. Book en samtale i dag.

Sådan ved du, at du er i tvivl

Tvivl ser ud på forskellige måder. Men de mennesker, der kommer til mig, har alligevel nogle tanker og spørgsmål tilfælles:

 

Elsker jeg min ægtefælle? Kan jeg være bekendt at gå? Er det mig, den er gal med? Bør vi arbejde mere på parforholdet? Og hvad med børnene?

 

Hvis du kender til disse spørgsmål og ikke kan svare på dem, så prøv at stille dig selv en anden type spørgsmål:

Hvordan føles det i maven, når du hører din ægtefælle sætte nøglen i døren? Hvad fyldes du af, når din partner kommer gående mod dig på gaden? Hvis lyden betyder, at freden er forbi, og synet fylder dig med irritation, er det tegn på, at du bør gøre noget ved det.

Kan du genkende dig selv?

Hvis du kan genkende dig selv i de tanker og spørgsmål, du møder til venstre, kan coaching være en vej frem.

 

Jeg kan hjælpe dig, når du skal konfrontere dine dilemmaer. Når du kommer til coaching, er det min opgave at stille dig opklarende, udfordrende og nogle gange overraskende spørgsmål.

 

Via disse samtaler lærer du dig selv og dine følelser bedre at kende, og du kan derfor bedre navigere efter dem.

 

Til sidst er du i stand til at træffe det valg, der gør dig glad. Lad mig være din støtte, hele vejen fra usikkerheden melder sig, til du har gennemført din beslutning.

Start eventuelt med at se min video “skilles eller ej” – ½ times inspiration til afklaring.

Forløbet

Et coachingforløb starter med, at du booker en indledende coaching samtale. Før du kommer første gang, får du et par enkle spørgsmål, som jeg vil bede dig om at svare på.

 

Når du kommer til det første møde, finder vi ud af, om kemien passer, og jeg vil spørge ind til dine tanker og følelser. Undervejs i forløbet vil du få nogle hjemmeopgaver, som naturligvis tager udgangspunkt i lige præcis din situation. Hos mig kan du forvente at opdage nye sider af dig selv og din problemstilling.

 

Det er svært at sige, hvor lang tid et coachingforløb strækker sig over. Typisk varer et forløb 3-6 måneder, men mennesker er forskellige, og forløbets længde kommer an på dig og dit problem.

 

Pris pr. samtale: 1.250 kr.
Varighed: Ca.  1½ time

 

Sted: Automatikvej 1, 3. 2860 Søborg eller via telefon/skype.

 

Hvis du gerne vil have hjælp til afklaring, men foretrækker en anden slags værktøj, kan du vælge mit onlinekursus.

Har du nogen spørgsmål? Så giv mig et kald

Har du spørgsmål til, hvordan jeg vil kunne hjælpe dig, så send mig en besked eller ring på telefon: 6021 7916. Er jeg optaget, bestræber jeg mig på at vende tilbage indenfor 24 timer.