Venter du på prinsen på den hvide hest?

Prinsen på den hvide hestDin nye kæreste kommer ikke af sig selv. Kom selv ud af busken!

 

Du vil gerne finde en kæreste, men undrer dig over han eller hun ikke bare banker på din hoveddør og spørger om det skal være Jer to?

 

Du har det lidt nemmere ved blot at sidde derhjemme og putte dig, i stedet for at komme ud i den virkelige verden og gøre noget ved det?

 

Der er 1,6 mio. singler i Danmark, (Det svarer til 37 pct. af alle voksne), så der er helt sikkert ikke en til dig!  😉

 

En lille historie

Kan du forestille dig Gitte (opdigtet navn), der var blevet skilt for et par år siden – hun var nået ud over perioden hvor hun slikkede sine sår over bruddet. Hun var kommet sig over tanken om at mænd var en by i Rusland og hun i hvert fald ikke havde brug for sådan en.

 

Gik med tanken om, det kunne være rigtig dejligt at have en at vågne op med, (specielt i weekenden), en at gå ture med, en at gå ud og spise med, en at holde i hånd med, en at have dejlig sex med – og alt det andet, der er dejligt at være 2 om.

 

Hun var også ved at være godt træt af at besøge venner der var par. Det er lidt nemmere, når man har den samme status, af mange forskellige grunde. Men dating kunne hun slet ikke se sig selv i, heller ikke at gå i byen og kaste sig over en eller anden på en klub eller lign.

 

Gør nogetSå det nemmeste for hende, var egentlig at sidde i sofaen, hygge med veninderne, og ellers bruge tiden på at blive bekræftet i, hvor supersvært det var at finde en sød kæreste. Hun blev med tiden lidt sur og skuffet over, om livet virkelig ikke havde mere til hende.

 

Det der hjalp Gitte, var at få sat et realistisk mål og få hjælp til at holde fast og gå efter det. Og der er rigtig meget man kan gøre for at komme videre.

 

Jeg har hjulpet flere på vej, og har udviklet et koncept, hvor du undgår de værste fejltagelser og samtidig kan gøre brug af de bedste og mest afprøvede ideer, så du hurtigt kommer i gang på den måde, der passer bedst til dig.

 

3 ting

3 ting du sikkert ikke har gjort dig klar over før du starter med at finde en ny kæreste, og som vi blandt andet også kommer ind på:

 

Hvad vil du?

Hvis ikke du ved, hvad du vil have, har du meget svært ved at finde det! Tænk på det gamle udtryk: Hvis ikke du ved hvilken havn du skal til, er det svært at sætte en kurs!!

 

Læs også: Er jeg god nok?

 

Hvem er du?

Hvis ikke du ved hvad du selv er og står får, er det også meget vanskeligt at finde et godt match, det gælder om at kende sig selv godt nok og vide, hvad du selv kan og vil byde ind med.

 

Hvordan er du?

Hvad er du selv tryg ved, når du skal møde nye mennesker. Er du introvert eller ekstrovert? Hvordan udnyttes dine personlige egenskaber bedst muligt. Vi skal have fat i det, der gør dig unik og fremhæve det.

 

I tvivlNår alt det er på plads, gælder det om at få det sat sammen og gjort brugbart, så du er i stand til at komme i gang.

 

 

 

Der er mange tangenter at spille på, det kan være dating vil kunne fungere for dig, men er det for grænseoverskridende er der masser af andre måder, at møde nye mennesker og ny kærlighed på.

 

Det vigtigste er at få gjort klart, hvem du er, hvad du vil og få lagt en plan og holde ved, så kommer resultaterne.

 

Som det gjorde for Lise (opdigtet navn), der efter en hektisk periode, hvor alt blev prøvet af, fik slappet af, fundet sig selv og hvad hun ønskede af et parforhold og derefter fandt ham, det skulle være.

 

Det vigtigste er dog at starte med dig selv. Hvor står du henne i alt dette? Dette og meget mere, vil jeg meget gerne hjælpe dig med.

 

Bestil en coachingsamtale nu.