FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er coaching:

Coaching hos mig er livgivende, motiverende, opløsende og til dels helbredende møder, der har det formål, at du når de mål, vi sammen har sat. Der vil undervejs blive anvendt en række afprøvede metodikker, værktøjer og erfaringer – alt sammen for at skubbe og støtte dig i den retning, der er den helt rigtige for dig.

På hvert møde bliver der gjort status – hvad er der sket siden sidst, hvor befinder du dig lige nu, og hvordan er det gået med de opgaver, som du fik på forrige møde. De situationer, du har noteret dig løbende, bliver gennemgået og bearbejdet. Og der bliver taget udgangspunkt i dem ved det næste møde og i din videre udvikling.

En coach samtale med mig omfatter både forberedelser før sessionen, selve sessionen og den efterfølgende opfølgning og status/opgaveformulering.

 

Hvor foregår coachingen?

Coachingen foregår enten i Søborg (Automatikvej 1, 3.  2860 Søborg) i trygge fortrolige rammer, eller at jeg ringer dig op på tlf eller Skype. I særlige tilfælde kan jeg komme til dig, det vil da blive aftalt individuelt.

 

Hvad er min baggrund?

Jeg har i mere end 20 år arbejdet med mennesker. Jeg er oprindeligt uddannet HD med speciale i afsætningsøkonomi og har efterfølgende taget en række uddannelser inden for coaching og NLP via The international Network for Humanistic Neuro-Linguistic Psychology.

Min profil som menneske er en stor del empati og indlevelse, krydret med en dybtfølt interesse for mine medmennesker og et ønske om at finde og at udvikle det bedste i alle.

Jeg har selv været igennem skilsmisse, dødsfald, mindre selvværd, manglende livsglæde og derved været igennem en stor personlig udvikling, hvor jeg selv har anvendt en coach til at støtte, skubbe og inspirere mig.

 

Hvor længe varer en coaching samtale?

Typisk mellem 1 til 1½ time.

 

Hvor lang tid strækker et forløb sig over?

Det er meget individuelt – typisk mellem 3-6 måneder.

 

Er der fuld fortrolighed?

JA, jeg arbejder under ”International Coaching Federation”’s etiske regler og respekterer dermed fortroligheden af klientens informationer.

 

Hvad koster det?

Coaching samtale: kr. 1.250 pr gang – ved køb af mere end 5 få et tilbud

Videokursus: kr. 1.995

 

Usikker på, om jeg vil kunne hjælpe dig?

Ring eller skriv, så tager vi en afklarende snak

 

Kan en coaching-samtale flyttes, hvis der opstår forhindringer?

Du kan flytte et møde, hvis du er forhindret, men det er bedst at undgå det. Det forløb, du er inde i, er med fokus på dig og dine udfordringer, og du får de bedste resultater om at nå i mål, hvis der ikke sker for mange afbrydelser i kontinuiteten. Er du nødt til at flytte et møde, skal det ske senest dagen før det aftalte møde.

 

Reaktioner til coaching samtalerne

Det er en helt almindelig reaktion undervejs i forløbet at græde eller reagere følelsesmæssigt på anden måde. Det er noget jeg ofte ser, og at vise sine følelser er helt naturligt. Du får frit løb for en masse tanker, du måske har holdt tilbage igennem lang tid.

Hos mig er det et frirum, hvor intet er for pinligt, eller forkert.

 

Får du værktøjer undervejs?

Når du har indledt et forløb, vil du løbende få opgaver og værktøjer med det formål at hjælpe dig videre til at nå de mål, vi sætter sammen.

 

Hvad kræver det at deltage i en coaching samtale?

At du møder op med et stort ønske om at ændre på status quo, at du er åben, at du bruger de værktøjer, du bliver præsenteret for, at du overholder og gennemfører det, vi aftaler, og at du møder op til vores møder og kun i nødstilfælde flytter et møde, og dermed afbryder det forløb, der er planlagt for dig.