Om mig

Livscoach Susanne Worm

Hvem er jeg?

Jeg hedder Susanne, og jeg er livscoach med fokus på parforhold og selvværd

Jeg synes, det er en kunst at leve

Der er tre ord, som betyder meget for mig: kunsten at leve. Det er en slags motto for mig, fordi jeg synes, de indfanger noget meget vigtigt. Nemlig at det er en sand kunst at leve sit liv sådan, som man har lyst til at leve det. Her mener jeg ikke bare at overleve, udleve eller opleve. 

Nej, kunsten at leve består i at insistere på ikke at sidde fast, selvom du står over for en svær beslutning.

 

Jeg hjælper dig, når du er i tvivl

Det er svært at være menneske. Især hvis du tvivler på dit parforhold eller dit selvværd. Tro mig, jeg kender det. Ofte står du alene med tvivlen og har ikke nogen at betro dig til. Du synes måske det er pinligt, noget “pjat”, at andre har det meget værre, at du blot er alt for følsom eller forkælet, i det hele taget, noget du burde ordne selv? 

Hvordan skal du komme videre herfra? Jeg kan hjælpe dig med at håndtere tvivlen og mindreværdet. Jeg lytter til din historie og stiller dig de spørgsmål, der åbner dine øjne. Jeg hjælper dig til at tage de næste skridt til et bedre og gladere liv.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Jeg står ved din side hele vejen

Det er ikke unormalt at opleve kriser i livet. Men du behøver ikke at gå alene rundt med dine tanker. Det er vigtigt, at du begynder at give tankerne plads, så du kan finde ud af, hvad de betyder, og hvor dybt de stikker. Hos mig får du ro til at tyde din tvivl, og som par- og selvværds coach hjælper dig frem til den afklaring, du skal bruge for at komme videre i dit liv.

Jeg rækker dig hånden, så du genfinder balancen

Jeg ved, at et liv med tvivl og mindreværd er et liv i ubalance. Ubalancen tager dit fokus og dine kræfter, og du kommer kun videre, hvis du tør konfrontere de svære tanker. Hos en personlig coach kan du lukke alle spørgsmål og følelser ud i et fordomsfrit rum, og du får modet til enten at beslutte, om du skal skilles eller blive hos din ægtefælle, og/eller træning og hjælp til et bedre selvværd. Til gengæld for dit mod får du balancen og livet igen.

Jeg deler mine 20 års erfaring med dig

Jeg er oprindelig uddannet HD med speciale i afsætningsøkonomi. Efterfølgende har jeg gennemført en række uddannelser indenfor både coaching og NLP, som er et særligt udviklingsværktøj. Jeg har tidligere arbejdet for en række større virksomheder, og mennesker har været omdrejningspunktet for mit arbejde i 20 år. Desuden har jeg mere end 1.300 coaching samtaler bag mig. Den erfaring vil jeg meget gerne bruge til at hjælpe dig til et gladere og mere afklaret liv.

 

Jeg har selv prøvet lidt af hvert

Ja, jeg har også mærket tvivlen i mit parforhold. Men jeg valgte at konfrontere den, så jeg kunne bruge den som afsæt til udvikling. På baggrund af min egen livshistorie har jeg allerede hjulpet mange mennesker til at finde afklaring. Livet er for kort til at gemme tankerne væk og udskyde de svære beslutninger. Kunsten at leve består i at insistere på at komme godt videre. Lad mig hjælpe dig til at konfrontere det der gør ondt, så du kan bruge det som afsæt i din udvikling.

Hvornår skal vi ses?

Book din tid her hos mig:

Referencer

★★★★★

Hjælp under skilsmisse

Susanne har været en super hjælp og støtte og det har været fantastisk med hendes råd/coaching i den svære beslutning. Tror ikke jeg var kommet igennem den skilsmisse uden din hjælp
Joan

★★★★★

Kaos bragt i orden

Kaos er nu bragt til orden, og jeg har det rigtig godt med at have taget de store mileskridt, som de seneste par måneder har bragt med sig. Vores rejse sammen var forholdsvist kort, og effektiv, men både vigtig og rigtig og bragte mig på sporet af det nye liv, der nu venter derude.
Annette

★★★★★

Rum til ærlighed

Susanne er utrolig mild og sød. Hun skabte et rum, hvor man turde være ærlig, og give sig selv lov til at være den man er. Hun fokuserer på ens styrker, og guider en frem til selv at sætte ord på hvad det er, der går og bremser en til dagligt.
Simone

Indhent et tilbud