Jeg hedder Susanne, og jeg er skilsmisse- og udviklings coach

1

Jeg synes, det er en kunst at leve

Der er tre ord, som betyder meget for mig: kunsten at leve. De er en slags motto for mig, fordi jeg synes, de indfanger noget meget vigtigt. Nemlig at det er en sand kunst at leve sit liv sådan, som man har lyst til at leve det. Her mener jeg ikke bare at overleve, udleve eller opleve. Nej, kunsten at leve består i at insistere på ikke at sidde fast, selvom du står over for en svær beslutning.


2

Jeg hjælper dig, når du er i tvivl

Det er svært at være menneske. Især hvis du tvivler på dit parforhold. Tro mig, jeg kender det. Ofte står du alene med tvivlen og kan ikke betro dig til din ægtefælle – den person, som du ellers har kunnet fortælle alt. Hvordan skal du komme videre herfra? Jeg kan hjælpe dig med at håndtere tvivlen. Jeg lytter til din historie og stiller dig de spørgsmål, der åbner dine øjne. Jeg hjælper dig med at finde ud af, om du skal skilles eller ej.


3

Jeg står ved din side hele vejen

Det er ikke unormalt at opleve kriser i parforholdet. Men du behøver ikke at gå alene rundt med dine tanker. Det er vigtigt, at du begynder at give tankerne plads, så du kan finde ud af, hvad de betyder, og hvor dybt de stikker. Hos mig får du ro til at tyde din tvivl, og som udviklingscoach hjælper dig frem til den afklaring, du skal bruge for at komme videre i dit liv.


4

Jeg rækker dig hånden, så du genfinder balancen

Jeg ved, at et liv med tvivl er et liv i ubalance. Ubalancen tager dit fokus og dine kræfter, og du kommer kun videre, hvis du tør konfrontere de svære tanker. Hos en udviklingscoach kan du lukke alle spørgsmål og følelser ud i et fordomsfrit rum, og du får modet til at beslutte, om du skal skilles eller blive hos din ægtefælle. Til gengæld for dit mod får du balancen og livet igen.


5

Jeg deler mine 20 års erfaring med dig

Jeg er oprindelig uddannet HD med speciale i afsætningsøkonomi. Efterfølgende har jeg gennemført en række uddannelser inden for både coaching og NLP, som er et særligt udviklingsværktøj. Jeg har tidligere arbejdet for en række større virksomheder, og mennesker har været omdrejningspunktet for mit arbejde i 20 år. Desuden har jeg mere end 1.000 coaching samtaler bag mig. Den erfaring vil jeg meget gerne bruge til at hjælpe dig i din beslutningsproces.


6

Jeg har selv prøvet lidt af hvert

Ja, jeg har også mærket tvivlen i mit parforhold. Men jeg valgte at konfrontere den, så jeg kunne bruge den som afsæt til udvikling. På baggrund af min egen livshistorie har jeg allerede hjulpet mange mennesker til at finde afklaring. Livet er for kort til at gemme tankerne væk og udskyde de svære beslutninger. Kunsten at leve består i at insistere på at komme godt videre – uanset om det er alene eller sammen med din partner.


Tilmeld dig nyhedsbrevet

Har du lyst til at få inspirerende artikler om parforhold og personlig udvikling direkte i din indbakke? Tilmeld dig nyhedsbrevet, så sørger jeg for, at du ikke går glip af relevant viden.

Tilmeld til nyhedsbreve