Skal du blive sammen med din partner?

Eller bør I skilles?

 

Benyt mit onlinekursus til at finde svar og afklaring

 

Det er aldrig rart at skulle spørge sig selv, hvorvidt ens ægteskab/forhold fungerer eller ej. Og sådanne livsændrende spørgsmål kan være svære at udrede på egen hånd.

 

Skilles eller ej?

Gennem dette onlinekursus får du hjælp, til at afkode om krisen er så stor, at du skal lade dig skille fra din ægtefælle – eller om du skal blive, og få det til at fungere?

 

Arbejd med dine tanker – i trygge rammer og eget tempo

Onlinekurset er baseret på mange års erfaring med mennesker i tvivl, og kan tages i det tempo du har behov for.

 

Kan afspilles hjemme eller på farten

Det kan afspilles fra alle platforme hvad enten det er på en PC, tablet eller på mobiltelefonen under løbeturen.

 

Betalingen foregår via en sikker forbindelse, og dit kontoudtog vil ikke afsløre noget.

 

Med onlinekurset følger desuden bonusmateriale som e-bog og opfølgende mails der støtter dig undervejs.

 

Pris:  kr. 295

Brug mit onlinekursus til at finde afklaring

Jeg har mange års erfaring med at hjælpe mennesker frem til den rigtige beslutning. Og det er den erfaring, du kan få adgang til i mit onlinekursus.

 

I videoerne fortæller jeg om mine oplevelser gennem mere end 6 års arbejde med mennesker i tvivl. Du får virkelige eksempler på spørgsmål og situationer, som rigtige mennesker har stået overfor. Forløbet indeholder tanker og refleksioner, men også små og store opgaver, som hjælper dig på vej.

 

Mange oplever, at de sidder fast i en spiral af negative tankemønstre fyldt med vrede og frustration, som fører ingen steder hen. Kurset skubber dig i gang, så du slipper taget i det, der tynger. Jeg styrer dig igennem dine overvejelser, uanset om de går på skilsmisse eller på at blive i ægteskabet.

Alt dette får du med, når du køber onlinekurset

Mit onlinekursus består af 4 moduler:

 

Modul 1:   Tvivl. Emner: vaner, tryghed, behov, sex, skænderier, manipulation og børn

 

Modul 2:   Afklaring. Emner: kærlighed, følelser, glæde, affærer, gode råd, kærlighedssprog, nærhed, historie og baggrund

 

Modul 3:   Beslutning. Emner: angst, være det bekendt, sidste chance, fortryde, fremtidsdrømme og helbred

 

Modul 4:   Gennemførelse. Emner: blive i parforholdet, den svære samtale, samtalen med børnene, økonomi og bolig.

 

Bonusmateriale omfatter:

 

– E-bogen: ”Lader du dig nøje, eller tør du tage ansvar for dit liv?”

 

Ved hjælp af mit materiale lærer du dig selv meget bedre at kende. Og samtidig får du kompetent hjælp til at træffe et af dit livs vanskeligste beslutninger.

 

Alt dette får du for blot kr. 295

 

Er du usikker på dit parforhold?

Du er måske ikke engang klar over, hvornår usikkerheden begyndte at nage. Men du mærker en ubalance i parforholdet uden at kunne dele dine tanker med din partner – og det er ensomt. Din tvivl kan vise sig på forskellige måder, og den er ikke nødvendigvis et resultat af en krise.

 

Usikkerhed kan være en oplevelse af, at freden er forbi, så snart du hører din partner i indkørslen. Det kan også være, at selv de mindste ord eller handlinger fra din partners side irriterer dig. Det skal ikke stå på ret længe, før du tvivler på, om du egentlig er det rigtige sted.

 

Din usikkerhed tærer på din energi og din livskvalitet.

Prøv parforholdstesten, og find ud af, hvordan dit parforhold har det.

Har du også tænkt disse tanker?

Jeg har haft mange hundrede mennesker gennem min praksis. Når de lader tvivlen fylde og åbner op for tankerne, er det ofte de samme spørgsmål og afsavn, de kæmper med.

 

Mange har en ide om, at de måske bare er lidt sensitive og bør tage sig sammen. De føler ikke, at de kan være bekendt at gå – hverken over for ægtefællen eller børnene. Der er heller ikke længere nogen overflod af ømhed, og sex er efterhånden en sjælden begivenhed. De savner nærheden. Faktisk ved de slet ikke, om de elsker deres partner længere. Og den dårlige samvittighed er altopslugende.

 

Hvis du kan genkende disse tanker, er det på tide at gøre noget ved problemet i stedet for at sidde fast i tvivlen.

Test dit parforhold

Har du det godt i dit parforhold? Hvordan er dine følelser for din partner? Føler du dig glad og tilfreds i dit ægteskab, eller drømmer du om at være alene – måske i en ny, lille bolig?

 

Det kan være svære at finde ud af, hvordan du egentlig har det. Derfor har jeg gjort det muligt for dig at teste dit parforhold. Tag parforholdstesten, og bliv klogere på dine egne følelser og dit parforholds generelle sundhed.

Test dit parforhold

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til mit onlinekursus?

 

Ønsker du at få uddybet, hvad du får ud af det, om det vil hjælpe dig nærmere en afklaring, eller andet, så send mig en besked, og jeg vender tilbage hurtigst muligt.