Hvornår bør du stoppe dit parforhold?

Tag beslutningen med min parterapi

Coaching

Parterapi med dig og dine følelser i centrum

Spørgsmål som du med garanti har stillet dig selv 

I tilfælde af at man er frustreret, oplever man ofte, at man sidder fast i sine egne overvejelser. Det er de samme tanker, du gør dig om og om igen, men du kommer ikke nogen veje. Det er overvejelser som:

Skal jeg gå fra min partner?
Elsker jeg min partner?
Er det bare mig?
Hvad med børnene?
Giver jeg op for tidligt?

Sådanne overvejelser hører jeg ofte som parforholds coach. Det er en naturlig tankegang, når parforholdet er i krise – skal linkes til et blogindlæg. Men husk det handler om dig i første omgang og alles bedste på sigt.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte mig telefonisk på 60 21 79 16 eller på mail susanneworm@susanneworm.dk.

3 gratis og konkrete råd til dig

1. Hold fokus på det der betyder noget

2. Hvad kan du gøre for at ændre parforholdet?

3. Giv dig selv lov til at træffe valget – gå eller bliv – du må godt

Joan

Susanne har været en super hjælp og støtte og det har været fantastisk med hendes råd/coaching i den svære beslutning. Tror ikke jeg var kommet igennem den skilsmisse uden din hjælp

En anderledes form for parterapi

Vi oplever i de fleste tilfælde, at der ikke kun er ét problem i parforholdet. I de fleste tilfælde kan der typisk være flere problemer, som kan være årsag til tvivlen. Det kan være lige fra seksuelle problemer, utroskab  samt manglende eller dårlig kommunikation.

Det er her, jeg kan hjælpe dig som parcoach. Jeg kan hjælpe dig med at sætte dig selv i fokus, da det oftest er det vigtigste for, at kunne komme videre og tage en beslutning, om hvorvidt man skal blive eller gå.

Jeg kan sørge for, at du tager den beslutning, som er den rigtige for dig og den situation du står i.

For at kunne træffe beslutningen, har du brug for ro til at samle tankerne til at tage den rigtige afgørelse. Det er tungt, ingen har sagt at det er en nem vej – særligt når årene har gjort ”bagagen”  tungere med børn, økonomi, fælles bekendte og familie.

Hvornår skal vi ses?

Book en tid her:

Få online hjælp til afklaring af dit parforhold

Er du ikke klar til at tale om dine følelser og problemer i dit parforhold? Så tilbyder jeg et unikt online kursus, som du kan tage i dit eget tempo. 

Det er vigtigt, at du føler dig klar til at gå videre til næste step. Af den årsag har jeg udformet 30 personlige videoer, som har til formål at guide og inspirere dig til af komme nærmere en afklaring. 

De 30 videoer er delt op i 4 moduler

1

Tvivl

Første modul handler om din spæde tvivl. Den tryghed, der findes i dit parforhold, kan virke svær at forlade.

2

Afklaring

I andet modul går jeg i dybden med din tvivl på parforholdet, og du opnår en afklaring af, hvad den egentlig betyder.

3

Beslutning

I modul tre kommer beslutningen tæt på, og det kan virke skræmmende.

4

Gennemførelse

Modul fire handler om, hvordan du gennemfører din beslutning. Uanset om du vælger en fremtid med eller uden din partner.

Få vished

Er dit parforhold mon i krise? – test det

Det er ingen hemmelighed at alle parforhold har op- og nedture. Vi er alle mennesker og vi har alle nogle behov, som vi ønsker at få tilfredsstillet. Jeg har derfor sammensat en unik parforhold test, som er helt gratis og uforpligtende at tage.

Min parforhold test har til formål at hjælpe og gøre dig opmærksom på tegn på krise i parforholdet. Testen giver dig en status på dit parforholds sundhedstilstand ved at komme ind på emner som:

  • Usikkerhed
  • Drømme
  • Utroskab
  • Kropssprog
  • Kærlighedssprog
  • Tillid

Test dig selv

Referencer

★★★★★

Hjælp under skilsmisse

Susanne har været en super hjælp og støtte og det har været fantastisk med hendes råd/coaching i den svære beslutning. Tror ikke jeg var kommet igennem den skilsmisse uden din hjælp
Joan

★★★★★

Kaos bragt i orden

Kaos er nu bragt til orden, og jeg har det rigtig godt med at have taget de store mileskridt, som de seneste par måneder har bragt med sig. Vores rejse sammen var forholdsvist kort, og effektiv, men både vigtig og rigtig og bragte mig på sporet af det nye liv, der nu venter derude.
Annette

★★★★★

Rum til ærlighed

Susanne er utrolig mild og sød. Hun skabte et rum, hvor man turde være ærlig, og give sig selv lov til at være den man er. Hun fokuserer på ens styrker, og guider en frem til selv at sætte ord på hvad det er, der går og bremser en til dagligt.
Simone

Du er i fokus

Hvad koster parterapi hos mig?

Det kommer selvfølgelig an på, hvor mange parcoaching samtaler du føler, du har brug for. Jeg kan hjælpe dig med at finde ud af, hvorvidt du er klar til at træffe beslutningen. Men om du har brug for en eller flere samtaler, er helt op til dig selv.

For 1 1/2 times meget personlig og indlevende coaching er prisen kr. 1.250, – For et længere forløb spørg efter pris.

Parforholdscoaching

Få hjælp

Lad mig hjælpe dig på vej

Måske sidder du med en lang række af uafklarede spørgsmål, eller måske har du brug for at vende situationen med en neutral part. I mine hænder kan du føle dig tryg, det er dig der er i fokus og jeg er på din side. Så brug denne mulighed for at komme videre, vend situationen med dig selv. Kan du selv komme igennem det? Eller har du brug for hjælp, for så hjælper jeg dig meget gerne.

Jeg kan ikke fortælle dig, om du skal gå eller blive i forholdet, men jeg kan hjælpe dig på vej. Min form for parterapi tager udgangspunkt i min egen erfaring og erfaringer fra over 1.300 coaching samtaler. Husk derfor på at du ikke er alene. Du er ikke den første, der har det, som du har det lige nu. Det er ganske normalt.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at starte på parcoaching, kan du kontakte mig telefonisk på 60 21 79 16, skrive til mig på mail susanneworm@susanneworm.dk eller booke en tid her.

3 ekstra råd til dig, som har brug for det

1. Få afklaring gennem hjælp til selvhjælp

2. Lær at holde fast i dig selv

3. Bliv rustet til samtalen med din partner og børn