Løs krisen i dit parforhold

Find styrken til at komme videre

Coaching

Samtaler om dit parforhold – med dig i centrum

Når dit parforhold er i krise, opstår der typisk mange spørgsmål og følelser i kølvandet.

Spørgsmål og følelser, som det kan være svært at tale med nære eller fælles relationer om.

 • Elsker jeg min partner?
 • Bør jeg blive og kæmpe for forholdet?
 • Er det bare mig?
 • Giver jeg op for nemt eller for tidligt?
 • Hvad med børnene?

Disse spørgsmål er helt normale, og nogle jeg som livscoach ofte hører. Det er der en naturlig årsag til.

For spørgsmålene udspringer af en normal og empatisk tankegang, hvor du som menneske har en tendens til at nedtone dig selv i beskyttelsen eller forsvaret for andre – f.eks. dine børn.

Problemet er, at mange ofte vælger at blive i dårlige forhold af hensyn til andre, fordi de ikke får truffet en beslutning med ro maven. Derfor vælger de den vej, som resten af familien/vennerne måske håber på. 

Og det er en løsning, som ikke gavner nogen på den lange bane.

Joan

Susanne har været en super hjælp og støtte og det har været fantastisk med hendes råd/coaching i den svære beslutning. Tror ikke jeg var kommet igennem den skilsmisse uden din hjælp

Typiske problemstillinger jeg arbejder med

Som oftest er et parforhold i krise plaget af flere udfordringer. Og som tiden går, kan uløste udfordringer føre til andre problemer:

 • Et dårligt sexliv eller kedsomhed i hverdagen kan føre til utroskab.
 • En tung/grå hverdag kan føre til stof – eller alkoholmisbrug, der så igen kaster helt andre problemstillinger af sig.
 • Frustrationer og dårlig kommunikation kan i sidste ende føre til både fysisk og psykisk vold.

Problemstillingerne kan være mangfoldige. Fælles for dem alle er, at de sjældent optræder alene, og kan udvikle sig over tid.

Bliver problemerne for store og uoverskuelige, kan de være yderst svære at løse selv, og du har måske ikke overskuddet til at finde roen til at tænke dem igennem.

Her hjælper jeg dig som livscoach, med at finde de svar du søger, og hjælpe dig frem til en afklaring omkring dit parforhold.

Hvornår skal vi ses?

Book en tid her:

Find svaret i dit eget frirum

Når du kommer hos mig, lukker vi verden ude; der er kun dig, som letter hjertet, og mig der lytter.

Min årelange erfaring som parholds – og livscoach hjælper dig med at sætte dig selv i centrum, og bearbejde dine egne følelser og problemerne i dit parforhold.

Kontakt mig allerede i dag og lad os sammen få løsnet op for tvivlen og skylden.

Få vished

Er dit parforhold mon i krise? – test det

Det er ingen hemmelighed at alle parforhold har op- og nedture. Vi er alle mennesker og vi har alle nogle behov, som vi ønsker at få tilfredsstillet. Jeg har derfor sammensat en unik parforhold test, som er helt gratis og uforpligtende at tage.

Min parforhold test har til formål at hjælpe og gøre dig opmærksom på tegn på krise i parforholdet. Testen giver dig en status på dit parforholds sundhedstilstand ved at komme ind på emner som:

  • Usikkerhed
  • Drømme
  • Utroskab
  • Kropssprog
  • Kærlighedssprog
  • Tillid

Test dig selv

Referencer

★★★★★

Hjælp under skilsmisse

Susanne har været en super hjælp og støtte og det har været fantastisk med hendes råd/coaching i den svære beslutning. Tror ikke jeg var kommet igennem den skilsmisse uden din hjælp
Joan

★★★★★

Kaos bragt i orden

Kaos er nu bragt til orden, og jeg har det rigtig godt med at have taget de store mileskridt, som de seneste par måneder har bragt med sig. Vores rejse sammen var forholdsvist kort, og effektiv, men både vigtig og rigtig og bragte mig på sporet af det nye liv, der nu venter derude.
Annette

★★★★★

Rum til ærlighed

Susanne er utrolig mild og sød. Hun skabte et rum, hvor man turde være ærlig, og give sig selv lov til at være den man er. Hun fokuserer på ens styrker, og guider en frem til selv at sætte ord på hvad det er, der går og bremser en til dagligt.
Simone

Du er i fokus

Hvad koster parterapi hos mig?

Det kommer selvfølgelig an på, hvor mange parcoaching samtaler du føler, du har brug for. Jeg kan hjælpe dig med at finde ud af, hvorvidt du er klar til at træffe beslutningen. Men om du har brug for en eller flere samtaler, er helt op til dig selv.

For 1 1/2 times meget personlig og indlevende coaching er prisen kr. 1.250, – For et længere forløb spørg efter pris.

Parforholdscoaching

Få hjælp

Lad mig hjælpe dig på vej

Måske sidder du med en lang række af uafklarede spørgsmål, eller måske har du brug for at vende situationen med en neutral part. I mine hænder kan du føle dig tryg, det er dig der er i fokus og jeg er på din side. Så brug denne mulighed for at komme videre, vend situationen med dig selv. Kan du selv komme igennem det? Eller har du brug for hjælp, for så hjælper jeg dig meget gerne.

Jeg kan ikke fortælle dig, om du skal gå eller blive i forholdet, men jeg kan hjælpe dig på vej. Min form for parterapi tager udgangspunkt i min egen erfaring og erfaringer fra over 1.300 coaching samtaler. Husk derfor på at du ikke er alene. Du er ikke den første, der har det, som du har det lige nu. Det er ganske normalt.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at starte på parcoaching, kan du kontakte mig telefonisk på 60 21 79 16, skrive til mig på mail susanneworm@susanneworm.dk eller booke en tid her.

3 ekstra råd til dig, som har brug for det

1. Få afklaring gennem hjælp til selvhjælp

2. Lær at holde fast i dig selv

3. Bliv rustet til samtalen med din partner og børn