Tilfredshed

Referencer

Referencer

Se hvad andre mener

- Bente
Jeg vil sige dig mange tak for din hjælp, det har været helt fantastisk. Jeg føler mig ikke længere som et nederlag. Det er med din hjælp jeg er kommet helskindet igennem min hårde tid.

Susanne er stille og rolig, og dette stille væsen gjorde at jeg hurtigt faldt ned i tempo. Der var ingen tvivl, jeg kunne med det samme mærke at jeg var i sikre hænder. Hele forløbet følte jeg mig sikker og tryg. En enkelt gang eller to, havde jeg en følelse af, at jeg ikke lige havde forstået budskabet, men det havde mit indre jeg. Efter et par dage fik jeg den der AHA oplevelse “nåh, det var det hun mente”.

Allerede efter 3. gang havde jeg den der følelse af, at verden kan bare komme an. Jeg er kommet ovenpå og kommet videre. Jeg skal ikke bruge mit arbejdsliv på kolleger og en ledelse der ikke rummer en som mig, jeg er mere værd end det.

Forløbet er slut, jeg er kommet ovenpå, jeg er super positiv og jeg er sikker på at noget bedre venter på mig derude et sted. Jeg vil aldrig være i tvivl om, hvor jeg skal gå hen, hvis jeg får brug for hjælp, supervision, coach. Tusind, tusind, tusind tak for hjælpen Susanne.
- Karen
Videokurset er en god hjælp til mennesker, der har svært ved at beslutte sig om enten at tage springet og forlade deres partner og komme videre, eller få ændret på deres liv.

Jeg har siddet fast i 2 år nu, og har haft svært ved at tage en beslutning. Dit videokursus har hjulpet mig til en afklaring på at jeg skal give det et forsøg mere.

Historierne du fortæller undervejs – giver også en god ro i maven. Jeg følte mig pludselig ikke så alene i verden, som var jeg den eneste med de problemer. Godt at vide, at det tager tid, lang tid at blive afklaret.
- Johan
Susanne har åbnet mine øjne for nogle specifikke udfordringer Susanne er yderst kompetent og en seriøs samarbejdspartner med en bred viden om de problemstillinger, jeg har stået i.

Det er en fornøjelse at opleve Susanne som coach, og hun deler gavmildt ud af sin brede viden indenfor området.Susanne har en yderst professionel tilgang til sine fagområder, og hun er meget målrettet. Samtidig er hun et varmt og empatisk mennesker, der med sin person skaber tillid i både adfærd og kommunikation.

Jeg har siddet fast i 2 år nu, og har haft svært ved at tage en beslutning. Dit videokursus har hjulpet mig til en afklaring på at jeg skal give det et forsøg mere. Historierne du fortæller undervejs – giver også en god ro i maven. Jeg følte mig pludselig ikke så alene i verden, som var jeg den eneste med de problemer. Godt at vide, at det tager tid, lang tid at blive afklaret.
- Annette
Kaos er nu bragt til orden, og jeg har det rigtig godt med at have taget de store mileskridt, som de seneste par måneder har bragt med sig.

Vores rejse sammen var forholdsvist kort, og effektiv, men både vigtig og rigtig og bragte mig på sporet af det nye liv, der nu venter derude.

Du skal have stor ros og tak for dit bidrag undervejs. Lige fra vi talte sammen første gang i telefonen, fornemmede jeg, at du kunne gøre en forskel, og at du kunne hjælpe mig igennem til klarsyn og til forståelse af, hvor jeg mon var blevet af i mit private kaos af et liv.

Uden dit bidrag var jeg ikke, hvor jeg er i dag – endnu engang tak fordi du lyttede, støttede, skubbede og gjorde vejen mulig på så kort tid.
- Katrine (fra Norge)
Skilsmissen har vært en tung prosess, og det å ha Susannes profesjonelle hjelp underveis var en uvurderlig hjelp.

Gjennom samtalene ryddet hun opp i mye forvirring, og gav meg noen klare holdepunkt i kaoset. Først og fremst lærte hun meg å stole på min egen intuisjon.

Igjen, tusen takk for de fine samtalene med deg! Jeg er veldig fornøyd, det har vært til stor hjelp for meg i en vanskelig prosess. Jeg kommer til å fortsette å høre stemmen din i hodet.
- Jakob
Susanne gav mig de redskaber og den rådgivning, som jeg idag kan gøre brug af og har gjort stor brug af i en periode hvor jeg følte alting ikke lige gik min vej.

Alting starter i det små, og forandringer sker ikke over én nat, men med din rådgivning føler jeg ihvertfald at jeg har nogle af redskaberne til at fortsætte med at udvikle mig i den retning jeg gerne vil, tak for det Susanne!
- Joan
Susanne har været en super hjælp og støtte og det har været fantastisk med hendes råd/coaching i den svære beslutning. Tror ikke jeg var kommet igennem den skilsmisse uden din hjælp..

Uddrag fra artikel i Alt for damerne udtalt af Joan:
Jeg ville skilles, da jeg mærkede mere irritation end glæde, når han kom hjem fra arbejde og gik forbi køkkenvinduet, hvor jeg ofte var i gang med at lave mad. Da jeg opgav at tale med ham og mistede lysten til at dele store og små ting.

Min kammerat og fortrolige forsvandt, udover at kærligheden var røget. Jeg indså, at jeg ikke ville leve uden det resten af livet.
- Rie
Susanne fik rusket op i mig og fik mig til at indse mit eget værd og lærte mig at sætte grænser og beskytte mig selv og allervigtigst at sige fra.

Jeg kom i kontakt med Susanne, da jeg var i min værste krise i mit liv. Susanne viste fra starten, at hun kunne rumme mig og mine problemer.

Susanne er rigtig god til at få én til at kigge indad og se og forstå ens egne reaktionsmønstre og bryde disse, og samtidig give dig troen på, at du kan gå en anden vej.

Under Susannes gode og kyndige råd har jeg fået vendt om på mit liv – så jeg har fået et liv, som jeg vil ha’ det.
- Marlene
Har fået et større indblik i, hvem jeg egentlig er, men endnu vigtigere, har fået en indre ro

Jeg har været under Susannes kyndige vinger et halvt års tid, i forbindelse med min skilsmisse. En mere varmt og empatisk co-pilot, kan man næppe finde.

Susanne hjalp mig til at forstå mine egne reaktionsmønstre og til at adressere mine følelser korrekt. Jeg var ikke nået så hurtigt og sundt videre, uden Susannes hjælp.
- Lone
Tak for nogle rigtig gode samtaler – de var yderst nyttige, nu kan jeg se, hvilken retning jeg skal vælge for at få mit gode liv tilbage.

……. Som sagt, så var jeg yderst imponeret over forløbet………..
Previous slide
Next slide

Hvornår skal vi ses?

Book en tid til samtale her:

Indhent et tilbud