Få et liv med lang færre bekymringer

Styrk dit selvværd – nu!

selvværds coach

Få hjælp til at styrke dit selvværd

Du føler dig måske ofte dum, klodset og forkert. Selvom du muligvis hører fra dine tætteste personer, at du er helt perfekt og dejlig som du er, kan du alligevel føle, at du er forkert på den.

Måske føler du, at du ikke er god nok til dit arbejde, ikke er en god nok ven eller partner. Det er mange af de overvejelser, jeg gentagende gange har hørt fra de personer, jeg har hjulpet.

Dette kan ofte være tegn på lavt selvværd. Men et lavt selvværd, behøver ikke at være endegyldigt. Det er noget, man kan arbejde med og opbygge et bedre selvværd.

Med mig som din selvværds coach, kan du få hjælp og træning til at få et bedre selvværd. Jeg kan hjælpe dig med at få et liv med langt færre bekymringer.

Rie

Susanne fik rusket op i mig og fik mig til at indse mit eget værd og lærte mig at sætte grænser og beskytte mig selv og allervigtigst at sige fra.”

Tanker ved lavt selvværd

Lavt selvværd kan have mange udtryk og er ikke forbeholdt bestemte typer. Der er dog fælles træk, jeg har observeret gennem en lang række af mine selvværds coachforløb.

Du kan højst sandsynligt genkende følgende 3 udsagn:

  • Undrer dig over, om det er dig selv, der er noget galt med
  • Bebrejder dig selv; du har ikke styr på dit liv
  • Sammenligner dig selv med andre, og synes de er langt bedre til alt

Jeg tror alle mennesker har gjort sig en eller flere af disse tanker på et tidspunkt i deres liv. Det er derfor vigtigt at huske på, at du ikke er den eneste. Det er ganske normalt, men det skal ikke styre dit liv.

Hvornår skal vi ses?

Book din tid lige her

Bedre selværd

Vores egen værste fjende

Vi mennesker er rigtig gode til at være vores egen værste fjende. Det gælder alt lige fra sport, arbejde og til at miste sig selv i forhold.

Hvis vi er for hårde mod os selv igennem lang tid, vil det komme til at påvirke selvværdet. Det er oftest med tanker om os selv, eller sammenligninger med andre, der er skyld i et dårligt og lavt selvværd.

  • Hvis bare jeg vejede 5 kg mindre
  • Hvis bare jeg ikke tog alting så tungt
  • Hvis bare jeg var lige så god, morsom og klog som de andre

Disse tanker kan være eksempler på et lavt selvværd.

Selvværds coach

Anmeldelser

★★★★★

Hjælp under skilsmisse

Susanne har været en super hjælp og støtte og det har været fantastisk med hendes råd/coaching i den svære beslutning. Tror ikke jeg var kommet igennem den skilsmisse uden din hjælp
Joan

★★★★★

Kaos bragt i orden

Kaos er nu bragt til orden, og jeg har det rigtig godt med at have taget de store mileskridt, som de seneste par måneder har bragt med sig. Vores rejse sammen var forholdsvist kort, og effektiv, men både vigtig og rigtig og bragte mig på sporet af det nye liv, der nu venter derude.
Annette

★★★★★

Rum til ærlighed

Susanne er utrolig mild og sød. Hun skabte et rum, hvor man turde være ærlig, og give sig selv lov til at være den man er. Hun fokuserer på ens styrker, og guider en frem til selv at sætte ord på hvad det er, der går og bremser en til dagligt.
Simone

Få vished

Dårligt eller lavt selvværd? – test det

Dårligt selvværd kan blive tricket af andre end dig selv. Vi kan blive manipuleret af vores partner, familie, venner, kollegaer og chef. Det kan dræne og forgifte vores opfattelse af os selv.

Når vi bliver manipuleret af andre, skyldes det ofte beskyldninger, jalousi, utroskab, trusler, nedladenhed eller ignorering, der kan være skyld i det dårlige selvværd. Jeg har derfor fået sammensat et lavt selvværd test baseret på flere tusinde coachforløb, som er helt gratis og uforpligtende at tage.

Føler du eksempelvis at:

  • Du bliver ramt hårdt, når dine medmennesker kritiserer dig?
  • At det er forkert, at du ikke bare styr på livet og er glad?
  • Er bange for, de andre skal se, hvem du egentlig er – og hvor dårlig du er

Hvis du kan nikke eller genkende nogle af de førnævnte ting, så vil jeg sige at du spilder dit liv, med at nedgøre dig selv.

Test dig selv

Værste dommer

Lad mig hjælpe dig på vej

Dårligt selvværd, det har jeg hørt rigtig mange gange. Og det er det, jeg har hjulpet hundredvis af mennesker med at komme over, og få et godt liv igen. Ved hjælp af coaching og en lang række værktøjer, kommer man igennem, bliver trænet og får det godt igen.

Sidder du stadig tilbage med lang række uafklarede spørgsmål, og har du brug for et bedre selvværd? Har du måske brug for min hjælp, står jeg altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte mig telefonisk på 60 21 79 16, på mail susanneworm@susanneworm.dk, eller booke en tid.

Du er i fokus

Hvad koster coaching hos mig?

Det kommer selvfølgelig an på, hvor mange selvværd coach samtaler du føler, du har brug for. Men om du har brug for en eller flere samtaler, er helt op til dig selv.

For 1 1/2 times meget personlig og indlevende coaching er prisen kr. 1.250, – For er længere forløb spørg efter pris.