Find afklaring

Online kursus

Tvivl?

Skal du blive sammen med din partner?

Eller bør I skilles?

Benyt mit online kursus til at finde svar og afklaring

Det er aldrig rart at skulle spørge sig selv, hvorvidt ens ægteskab og forhold fungerer eller ej. Og sådanne livsændrende spørgsmål kan være svære at udrede på egen hånd.

Skilles eller ej?
Gennem dette online kursus får du hjælp, til at afkode om krisen er så stor, at du skal lade dig skille fra din ægtefælle – eller om du skal blive, og få det til at fungere?

 

Arbejd med dine tanker – i trygge rammer og eget tempo
Online kurset er baseret på mange års erfaring med mennesker i tvivl, og kan tages i det tempo, du har behov for.

Kan afspilles hjemme eller på farten
Det kan afspilles fra alle platforme, hvad enten det er på en PC, tablet eller på mobiltelefonen under løbeturen.

Betalingen foregår via en sikker forbindelse, og dit kontoudtog vil ikke afsløre noget.

Med online kurset følger der desuden bonusmateriale som e-bog og opfølgende mails, der støtter dig undervejs.

Pris for mit online kursus er kr. 295. 

Brug mit online kursus til at finde afklaring

Jeg har mange års erfaring med at hjælpe mennesker frem til den rigtige beslutning. Og det er den erfaring, du kan få adgang til i mit online kursus.

I videoerne fortæller jeg om mine oplevelser gennem mere end 6 års arbejde med mennesker i tvivl. Du får virkelige eksempler på spørgsmål og situationer, som rigtige mennesker har stået overfor. Forløbet indeholder tanker og refleksioner, men også små og store opgaver, som hjælper dig på vej.

Mange oplever, at de sidder fast i en spiral af negative tankemønstre fyldt med f.eks. vrede og frustration, som fører ingen steder hen. Kurset skubber dig i gang, så du slipper taget i det, der tynger. Jeg styrer dig igennem dine overvejelser, uanset om de går på skilsmisse eller på at blive i ægteskabet.

Online kursus

Alt dette får du med, når du køber online kurset

Mit online kursus består af 4 moduler:

Modul 1:   Tvivl. Emner: vaner, tryghed, behov, sex, skænderier, manipulation og børn

Modul 2:   Afklaring. Emner: kærlighed, følelser, glæde, affærer, gode råd, kærlighedssprog, nærhed, historie og baggrund

Modul 3:   Beslutning. Emner: angst, være det bekendt, sidste chance, fortryde, fremtidsdrømme og helbred

Modul 4:   Gennemførelse. Emner: blive i parforholdet, den svære samtale, samtalen med børnene, økonomi og bolig.

Bonusmateriale omfatter:

– E-bogen: ”Lader du dig nøje, eller tør du tage ansvar for dit liv?”

Ved hjælp af mit materiale lærer du dig selv meget bedre at kende. Og samtidig får du kompetent hjælp og værktøjer til at træffe et af dit livs vanskeligste beslutninger.

Alt dette får du for blot kr. 295

Online kursus

Samme tanker - om og om igen

Har du også tænkt disse tanker?

Jeg har haft mange hundrede mennesker gennem min praksis. Når de lader tvivlen fylde og åbner op for tankerne, er det ofte de samme spørgsmål og afsavn, de kæmper med.

Mange har en ide om, at de måske bare er lidt sensitive og bør tage sig sammen. De føler ikke, at de kan være bekendt at gå – hverken over for ægtefællen eller børnene. Der er heller ikke længere nogen overflod af ømhed, og sex er efterhånden en sjælden begivenhed. De savner nærheden. Faktisk ved de slet ikke, om de elsker deres partner længere. Og den dårlige samvittighed er altopslugende.

Hvis du kan genkende disse tanker, er det på tide at gøre noget ved problemet i stedet for at sidde fast i tvivlen.

K8A0093-1-scaled

Referencer

★★★★★

Hjælp under skilsmisse

Susanne har været en super hjælp og støtte og det har været fantastisk med hendes råd/coaching i den svære beslutning. Tror ikke jeg var kommet igennem den skilsmisse uden din hjælp
Joan

★★★★★

Kaos bragt i orden

Kaos er nu bragt til orden, og jeg har det rigtig godt med at have taget de store mileskridt, som de seneste par måneder har bragt med sig. Vores rejse sammen var forholdsvist kort, og effektiv, men både vigtig og rigtig og bragte mig på sporet af det nye liv, der nu venter derude.
Annette

★★★★★

Rum til ærlighed

Susanne er utrolig mild og sød. Hun skabte et rum, hvor man turde være ærlig, og give sig selv lov til at være den man er. Hun fokuserer på ens styrker, og guider en frem til selv at sætte ord på hvad det er, der går og bremser en til dagligt.
Simone

Indhent et tilbud