Blog

Tør du splitte dit parforhold op?

I syv sind?

Tør du lade være?

Du ved hvad du har, men ikke hvad du går ind til ved blive skilt! Du kan sikkert genkende det tankemylder der ustandselig kommer snigende undervejs, mens du overvejer seriøse(!) spørgsmål som:

 • Hvem skal sætte lamper op?
 • Hvem fixer Tv’et når kanalerne skal findes?
 • Hvordan får jeg økonomien til at hænge sammen?
 • Mister jeg nogen af vennerne?
 • Hvad gør jeg til jul?
 • Hvordan ”deler” vi børnene?
 • Hvem får tante Annas fine skål, som jeg er så glad for?

Stort og småt imellem hinanden. Uanset om du er mand eller kvinde, direktør i et multinationalt firma eller damefrisør, indadvendt eller ekstremt udadvendt – dukker mange af disse tanker op undervejs i processen. Det store spørgsmål er, hvordan kommer du videre, og får taget den RIGTIGE beslutning. Den beslutning der er den RIGTIGE for dig!

For/imod

 • Den rationelle type vil måske starte med at lave en positiv/negativ liste over fordele/ulemper ved parforholdet.
 • Den meget spirituelle type vil måske starte med at gå til en clairvoyant for at få gode råd der.
 • Den vægelsindede type vil måske rådføre sig med veninder/venner og få dem til at tage beslutningen.

Og så er der alle dem midt imellem, der kæmper mange søvnløse nætter for at komme frem til et resultat helt alene.

Beslutningen er din, men du behøver ikke at være alene med dine overvejelser. Jeg har hjulpet mange i en lignende situation, som nu er kommet godt videre med deres liv. Ring gerne til mig eller book coaching samtale med mig.

Du har ret til at være lykkelig!

Man kan gøre al ting op for og imod, men uanset hvad, er én ting sikkert:

Du har kun ét liv og det er din forbandede pligt at sørge for du favner livet – hele livet og lykken NU!

SKilles eller ejSå kommer indvendingerne:
Nej, det kan jeg ikke være bekendt, for:

 • Vi har kobberbryllup/sølvbryllup om 2 år….
 • Børnene er ikke så gamle…
 • Han/hun har lige mistet sit arbejde…
 • Så slemt er det jo heller ikke…

 

BULSHITT!! (undskyld mit sprog)

Desuden, hvis du ikke er lykkelig i dit parforhold, kan du være sikker på, det påvirker langt videre omkring end du umiddelbart tror. Ikke kun præger din halvdårlige stemning familielivet, venner/veninder, men også dine kollegaer på arbejdet mærker det – bevidst eller ubevidst. Så faktisk har du et ansvar – også over for andre til at reagere(!) i stedet for bare at lade stå til.

Det betyder ikke nødvendigvis at resultatet er bål, brand og skilsmisse! Det kan sagens være det er muligt at reparere forholdet! Det jeg siger er at du er nød til at tage dig selv og dine følelser alvorligt, for ellers spilder du både dit eget og en masse andre menneskers liv!!

Kom nu igang! Start i det små og bliv afklaret – køb onlinekurset og bliv holdt i hånden til du bliver afklaret på hvad du vil og hvad der er bedst for dig

Fix det!


Hvordan? – Tag dig selv alvorligt, hvad er det egentligt du føler? Det er det eneste, absolut eneste der tæller og du ved det jo godt! Banalt, men sådan er det. Og det er så her det svære kommer ind i billedet, for hvordan finder du ud af det?


Hvis du ikke er knivskarp her, (og det er de færreste), er det du har brug for – et menneske, du kan stole på og der kan gå i ”kødet” på dig. En der kan og vil holde fast og blive ved at spørge ind til hvad der betyder noget for dig, hvordan du føler/fornemmer forskellige situationer – både dagligdags og andet. For kun på den måde, finder DU frem til hvad du egentligt har brug for! Du har absolut ikke brug for en der taler dig efter munden og giver dig ret i hvor hårdt/svært du har det – det kan du få på et andet tidspunkt! Du har brug for en afklaring for at komme videre. Brug en ven, veninde eller uvildig coach. NU

Har du brug for hjælp et eller flere steder i processen, hjælper jeg gerne som coach. Jeg er uddannet coach og NLP Practitioner, med mangeårig erfaring og har på egen krop oplevet og gennemlevet skilsmisse.

Bestil tid nu!

Test dit parforhold her

Når tvivlen nager og usikkerheden kommer snigende, kan det være en god ide at teste sig selv.

Indhent et tilbud