Blog

Find en ny kæreste

Hvornår sker det?

Venter du på prinsen på den hvide hest?

Din nye kæreste kommer ikke af sig selv. Kom selv ud af busken!

Du vil gerne finde en kæreste? Undrer du dig over at han eller hun ikke bare banker på din hoveddør og spørger om det skal være Jer to?

Du har det lidt nemmere ved blot at sidde derhjemme og putte dig ikke? I stedet for at komme ud i den virkelige verden og gøre noget ved det?

Der er 1,6 mio. singler i Danmark, (Det svarer til 37 pct. af alle voksne)! Så der er helt sikkert også en til dig!  😉

En lille historie

Kan du forestille dig Gitte:

  • Hun var skilt for et par år siden.
  • Hun var nået ud over perioden hvor hun slikkede sine sår over bruddet.
  • Hun var egentlig også kommet over tanken om at hun ikke havde brug for en mand.

Gik med tanken om, det kunne være rigtig dejligt at have en at vågne op med, (specielt i weekenden). En at gå ture med. En at gå ud og spise med. En at holde i hånd med. En at have dejlig sex med – og alt det andet, der er dejligt at være to om.

Find en ny kæresteHun var også ved at være godt træt af at besøge venner der var par. Det er lidt nemmere, når man har den samme status, af mange forskellige grunde. Men dating kunne hun slet ikke se sig selv i, heller ikke at gå i byen og kaste sig over en eller anden på en klub eller lign.

Så det nemmeste for hende, var egentlig at sidde i sofaen, hygge med veninderne, og ellers bruge tiden på at blive bekræftet i, hvor supersvært det var at finde en sød kæreste. Hun blev med tiden lidt sur og skuffet over, om livet virkelig ikke havde mere til hende.

Det der hjalp Gitte, var at få sat et realistisk mål og få hjælp til at holde fast og gå efter det. Og der er rigtig meget man kan gøre for at komme videre.

Jeg har hjulpet flere på vej, og har udviklet et koncept, hvor du undgår de værste fejltagelser og samtidig kan gøre brug af de bedste og mest afprøvede ideer, så du hurtigt kommer i gang på den måde, der passer bedst til dig.

3 ting – find en ny kæreste

3 ting du sikkert ikke har gjort dig klar over før du starter med at finde en ny kæreste, og som vi blandt andet også kommer ind på:

Hvad vil du?

Hvis ikke du ved, hvad du vil have, har du meget svært ved at finde det! Tænk på det gamle udtryk: Hvis ikke du ved hvilken havn du skal til, er det svært at sætte en kurs!!

Hvem er du?

Hvis ikke du ved hvad du selv er og står får, er det også meget vanskeligt at finde et godt match, det gælder om at kende sig selv godt nok og vide, hvad du selv kan og vil byde ind med.

Hvordan er du?

Hvad er du selv tryg ved, når du skal møde nye mennesker. Er du introvert eller ekstrovert? Hvordan udnyttes dine personlige egenskaber bedst muligt. Vi skal have fat i det, der gør dig unik og fremhæve det.

Når alt det er på plads, gælder det om at få det sat sammen og gjort brugbart, så du er i stand til at komme i gang.

Der er mange tangenter at spille på, det kan være dating vil kunne fungere for dig, men er det for grænseoverskridende er der masser af andre måder, at møde nye mennesker og ny kærlighed på.

Det vigtigste er at få gjort klart, hvem du er, hvad du vil og få lagt en plan og holde ved, så kommer resultaterne.

Som det gjorde for Lise (opdigtet navn), der efter en hektisk periode, hvor alt blev prøvet af, fik slappet af, fundet sig selv og hvad hun ønskede af et parforhold og derefter fandt ham, det skulle være.

Det vigtigste er dog at starte med dig selv. Hvor står du henne i alt dette? Dette og meget mere, vil jeg meget gerne hjælpe dig med. Find en ny kæreste – lad mig hjælpe dig.

Test dit selvværd her

Tvivler du ofte på dig selv og dit eget værd? Synes du alle andre ofte er bedre, sødere og sjovere end du? Så kan det være en god ide at teste sig selv. 

Indhent et tilbud